Coach Sepideh

Jag har under 12 år jobbat med ledarskapscoachning och teamcoachning mot företag, men nu även som livscoach och relationscoach mot privatpersoner.

Kommunikation med en själv, och med andra är den största nyckeln till ens framgång och välmående. Jag kommer att lägga 100% fokus på dina önskemål, tankar och känslor. Jag hjälper dig att se olika tankesätt och perspektiv på situationen och genom nya tekniker kommer du ha möjlighet till att se dina styrkor och även utmaningar på ett tydligare sätt. Detta kommer göra det lättare för dig att nå fram till andra och ökar även din medvetenhet om vilka miljöer som du trivs bäst i <3

Ibland så går man igenom saker i livet där man många gånger inte vill involvera familj, släkt och vänner, ensamheten genom tankarna kan då skapa en större oro och ångest. Vill du uppnå en personlig utveckling? Bli bättre i dina relationer och på konflikthantering? Kanske har du tappat kontrollen över en situation? Jag hjälper dig att se på situationen med ett helikopterperspektiv och hur din ”priolista” bör se ut för att du ska kunna sätta ihop pusselbitarna till ett sundare levnadssätt .

Min vision är lättillgänglig coachning! Att fler människor ska våga prata om sina tankar och känslor, inget är för litet eller för stort att prata om.

Jag erbjuder följande:
– Relationscoachning
– Livscoachning
– Ledarskapscoachning

Varmt välkommen att boka onlinesamtal hos mig!

Kontakt: sepideh@goteborgsmassage.se