Många kunder som kommer till oss för behandling har ibland även ett behov av att prata med någon. Kanske är de fysiska problemen knutna till någonting som kräver mer än massage, nålar och övningar för att gå till botten med. Det är heller inte ovanligt att en behandling gör att man slappnar av och öppnar upp för vilja ta tag i saker som också skaver på insidan.

Därav utökar vi på Göteborgs Massage & Rehab våra tjänster och kan numera även erbjuda samtalsterapi.
Du kan boka onlinesamtal med vår rutinerade livscoach Sepideh Asgarolady Halvarsson eller psykolog Jasmine Khan Sellbom direkt via bokningsformuläret lite längre ner på sidan.

Varmt välkommen!

Coach Sepideh

Sepideh är diplomerad relationscoach, ledarskapscoach samt teamcoach av Palio Stockholm med fokus på självkännedom, kommunikationsstil i olika situationer, planering och målstyrning. NLP praktitioner av Unestål Education Scandinaviska Ledarhögskolan.

Läs mer om Sepideh.


Psykolog Jasmine

Jasmine har arbetat som psykolog sedan 2007 och har bred erfarenhet av behandling av psykisk ohälsa. Jag har arbetat många år i psykiatrin och senare med arbetsrelaterad ohälsa. Jag blev psykologspecialist i klinisk psykologi 2014. 

Läs mer om Jasmine.