Beställ presentkort nedan och få leverans till din mail inom 1 minut, eller som hemleverans. Presentkorten är giltiga i 1 år och gäller på båda våra mottagningar (Tredje Långgatan 10 i Linnéstaden & Erik Dahlbergsgatan 19 i Vasastaden).

(Friskvårdsbidrag kvar? Du kan förköpa behandlingar till dig själv och få kvittot direkt till din mail. Läs om friskvårdsbidragsköp här.)

Beställ ditt presentkort här.

Önskar du presentkortet via mail eller post?

Mer information

 • Vill du beställa flera stycken presentkort? +

  Beställ då ett kort i taget. Om det är mer än några få kort du önskar, kontakta oss då på numret nedan för smidigare lösning.

 • Vill du att presentkortet ska skickas direkt till mottagaren? +

  Om du väljer presentkort via vanlig post och önskar att presentkortet ska postas direkt till mottagaren istället för till dig så kan du välja att ändra leveransadress i nästa steg i beställningen.

 • Leverans av presentkort och kvitto +

  Direkt efter ditt köp kommer en mailbekräftelse att din beställning har slutförts. Det mailet är ditt kvitto och bifogat i mailet är presentkortet om du valt presentkort via mail (presentkortet kan du skriva ut eller skicka via mail till mottagaren). Om du valt presentkort via vanlig post så levereras det i ett anonymt kuvert inom 5 dagar.

 • Frågor? +

  Ring oss på 031-201276 eller maila kontakt@goteborgsmassage.se. Utöver onlineköp så kan du köpa våra presentkort i samband med din bokade behandling, vi har dock ingen möjlighet till drop in-försäljningar på klinikerna eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar. Önskas info om våra behandlingar hittar du det under behandlingar & priser.