Önskas istället klippkort för ditt friskvårdsbidrag? Se info längst ned på sidan.

Beställ presentkortet nedan och få det levererat som en PDF-fil till din mail inom 1 minut eller som hemleverans inom 5 dagar. PDF-filen kan du sen skriva ut och ge bort eller vidarebefordra via mail till mottagaren. Presentkorten är giltiga i 1 år. Du kan betala med kort, faktura, direktbank eller delbetalning.

Priserna på våra massagebehandlingar m.m. på våra mottagningar (Tredje Långgatan 10 i Linnéstaden & Erik Dahlbergsgatan 19 i Vasastaden) hittar du i shopen nedan. Önskas mer info om behandlingarna hittar du det under behandlingar & priser.

Beställ ditt presentkort här.

Önskar du presentkortet via mail eller post?

Mer information

  • Vill du beställa flera separata presentkort? Beställ då ett kort i taget. Om det är mer än några få kort du önskar, kontakta oss då på numret nedan för smidigare lösning.

  • Väljer du presentkort via vanlig post och önskar att presentkortet ska postas till mottagaren istället för till dig? Då kan du välja att ändra leveransadress längre in i beställningen.

  • Har du behandlingsrabatt via företagsavtal hos oss? Då kan inte den rabatten nyttjas vid betalning med digitala presentkort, endast fysiska presentkort.

  • Direkt efter ditt köp kommer en mailbekräftelse att din beställning har slutförts. Det mailet är ditt kvitto och bifogat i mailet är presentkortet om du valt presentkort via mail. Titta i din skräppost om du inte hittar mailet i din inkorg.

  • Frågor? Ring/smsa oss på 0739-22 07 24 eller maila kontakt@goteborgsmassage.se. Utöver onlineköp så kan du köpa våra presentkort i samband med din bokade behandling, vi har dock ingen möjlighet till drop in-försäljningar på klinikerna eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar.

 

Klippkort för ditt friskvårdsbidrag? Du förköper behandlingar för ditt friskvårdsbidrag på samma sätt som du beställer presentkort men du fyller då även i ditt personnummer på sidan som kommer upp efter att du tryckt på ”Beställ”. Kvittot är det mail/orderbekräftelse som kommer till dig direkt efter köpet (titta i din skräppost om du inte hittar mailet i inkorgen) och det innehåller alla uppgifter som din arbetsgivare behöver. Om du behöver någon mer uppgift så kontakta oss på kontaktuppgifterna några rader högre upp. Om du valt kortleverans via mail så hittar du även kortet bifogat i mailet. Obs! Om du väljer fakturabetalning kan det ta upp till ett dygn för fakturan att komma till din mail (och du kan då behöva lämna in betalningskvittensen från din internetbank till din arbetsgivare också så att de ser att fakturan är betald), övriga betalsätt köper du med direkt vid beställningen.