Önskas istället klippkort för ditt friskvårdsbidrag? Se info längst ned på sidan.

Beställ presentkortet nedan och få det levererat som en PDF-fil till din mail inom 1 minut eller som hemleverans inom 5 dagar. PDF-filen kan du sen skriva ut och ge bort eller vidarebefordra via mail till mottagaren. Vid besöket hos oss visar mottagaren upp kortet digitalt i sin telefon eller har med sig utskriften av kortet. Presentkorten är giltiga i 1 år.

Priserna på våra mottagningar i Göteborg (Tredje Långgatan 10 i Linnéstaden & Erik Dahlbergsgatan 19 i Vasastaden) ligger på 380 kr för 30 min, 520 kr för 45 min, 650 kr för 60 min samt 920 kr för 90 min för alla massagebehandlingar,  akupunktur och osteopati. Zonterapi/reflexologi & galvanisk ansiktsbehandling ligger något annorlunda. Se under behandlingar & priser. Du kan betala presentkortet med kort, faktura, direktbank eller delbetalning.

Beställ ditt presentkort här.

Önskar du presentkort via mail eller post?

Mer information

Vill du beställa flera separata presentkort? Beställ då ett kort i taget. Om det är mer än några få kort du önskar, kontakta oss då på numret nedan för smidigare lösning.

Väljer du presentkort via vanlig post och önskar att presentkortet ska postas till mottagaren istället för till dig? Då kan du välja att ändra leveransadress längre in i beställningen.

Direkt efter ditt köp kommer en mailbekräftelse att din beställning har slutförts. Det mailet är ditt kvitto och bifogat i mailet är presentkortet om du valt presentkort via mail.

Frågor? Ring/smsa oss på 0739-22 07 24. Utöver onlineköp så kan du köpa våra presentkort i samband med din bokade behandling, vi har dock ingen möjlighet till drop in-försäljningar på klinikerna eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar.

Klippkort för ditt friskvårdsbidrag? Du förköper behandlingar för ditt friskvårdsbidrag på samma sätt som du beställer presentkort. Kvittot är det mail som kommer till dig direkt efter köpet och det innehåller alla uppgifter som din arbetsgivare behöver. Om du valt kortleverans via mail så hittar du även kortet bifogat i mailet. Vill du istället köpa med dina friskvårdspengar som du har hos något friskvårdssystem så som Actiway eller Min Friskvård/Friskvårdskuponger för att pengarna snart går ut? Kontakta oss då på ovan telefonnummer för lösning.