Önskas istället klippkort för ditt friskvårdsbidrag? Se info längst ned på sidan.

Beställ presentkortet nedan och få det levererat som en PDF-fil till din mail inom 1 minut eller som hemleverans inom 5 dagar. PDF-filen kan du sen skriva ut och ge bort eller vidarebefordra via mail till mottagaren. Vid besöket hos oss visar mottagaren upp kortet digitalt i sin telefon eller har med sig utskriften av kortet. Presentkorten är giltiga i 1 år.

Priserna på våra massagebehandlingar, akupunktur, osteopati, zonterapi/reflexologi m.m. på våra mottagningar i Göteborg (Tredje Långgatan 10 i Linnéstaden & Erik Dahlbergsgatan 19 i Vasastaden) hittar du i shopen nedan. Önskas mer info om behandlingarna hittar du det under behandlingar & priser. Du kan betala presentkortet med kort, faktura, direktbank eller delbetalning.

Beställ ditt presentkort här.

Önskar du presentkortet via mail eller post?

Mer information

  • Vill du beställa flera separata presentkort? Beställ då ett kort i taget. Om det är mer än några få kort du önskar, kontakta oss då på numret nedan för smidigare lösning.

  • Väljer du presentkort via vanlig post och önskar att presentkortet ska postas till mottagaren istället för till dig? Då kan du välja att ändra leveransadress längre in i beställningen.

  • Direkt efter ditt köp kommer en mailbekräftelse att din beställning har slutförts. Det mailet är ditt kvitto och bifogat i mailet är presentkortet om du valt presentkort via mail.

  • Frågor? Ring/smsa oss på 0739-22 07 24 eller maila kontakt@goteborgsmassage.se. Utöver onlineköp så kan du köpa våra presentkort i samband med din bokade behandling, vi har dock ingen möjlighet till drop in-försäljningar på klinikerna eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar.

 

Klippkort för ditt friskvårdsbidrag? Du förköper behandlingar för ditt friskvårdsbidrag på samma sätt som du beställer presentkort. Kvittot är det mail/orderbekräftelse som kommer till dig direkt efter köpet och det innehåller alla uppgifter som din arbetsgivare behöver. Om du valt kortleverans via mail så hittar du även kortet bifogat i mailet. Obs! Om du väljer fakturabetalning kan det ta upp till ett dygn för fakturan att komma till din mail (och du kan då behöva lämna in betalningskvittensen från din internetbank till din arbetsgivare också så att de ser att fakturan är betald), övriga betalsätt köper du med direkt vid beställningen.

Klippkort för dina pengar på Actiway eller Min Friskvård/FriskvårdsAppen? Vill du köpa kortet med dina friskvårdspengar som du har hos något friskvårdssystem så som Actiway eller Min Friskvård/FriskvårdsAppen för att pengarna snart går ut? Vi kan då dra summan på årets friskvårdsbidrag som du har kvar i ditt friskvårdssystem och du får en kod tillbaka med det aktuella beloppet som du sedan kan använda hos oss i ett år framöver. Du mailar till kontakt@goteborgsmassage.se enligt nedan instruktion för respektive friskvårdssystem:

– Med Actiway mailar du ditt namn, personnummer och vilken summa du vill att vi ska dra från ditt friskvårdskonto så drar vi den summan från kontot inom ett par dagar och återkommer till dig direkt efter det.

– Med Friskvårdskuponger mailar du oss dessa, vi registrerar dem inom ett par dagar och återkommer till dig efter det.

– Med FriskvårdsAppen / ePassi så gör du själv köpet i appen på summan du önskar och mailar oss att du gjort ett köp och vi återkommer då till dig.

– Med Benify och Wellnet gör du köpet i respektive portal och dina köp gäller då automatiskt även efter årsskiftet, Benify i ett år och Wellnet i 3 månader.