Kund får massage för sitt friskvårdsbidrag.Går ditt friskvårdsbidrag snart ut? Du förköper enkelt massage m.m. och får kvittot direkt till din mail. Ditt köp är giltigt i 1 år och gäller på båda våra kliniker.

Så köper du för ditt friskvårdsbidrag: Du gör köpet i presentkortsformuläret via knappen nedan. Skillnaden mot att köpa presentkort i formuläret är att du i ”friskvårdsrutan” (i beställningens steg 2) fyller i ditt personnummer vilket gör ditt köp personligt. Personnumret kommer även med på kvittot. Obs! Läs först ”Kvittoinformation” här nedan.

Mer information

 • Kvittoinformation +

  Kvittot är den orderbekräftelse som skickas till din mail direkt efter ditt köp och innehåller alla uppgifter din arbetsgivare behöver (bifogat i mailet är även ditt ”klippkort”). Om du mot förmodan skulle behöva någon mer uppgift på ditt friskvårdskvitto så kontakta oss på kontakt@goteborgsmassage.se eller ring/smsa 0739-22 07 24 så kan vi justera det i efterhand. Om du önskar betalning mot faktura; se punkten nedan.
  Alla våra behandlingar är friskvårdsberättigade enligt Skatteverkets regler.

 • För dig som önskar betalning mot faktura +

  Det kan det ta upp till ett dygn för fakturan att komma till din mail (och du kan då även behöva lämna in betalningskvittensen från din internetbank till din arbetsgivare så att de ser att fakturan är betald). Övriga betalsätt (kort och direktbank) betalar du med direkt i beställningen.

 • Önskar du köpa någon specifik massageform? +

  Om det är massage du tänkt köpa för ditt friskvårdsbidrag/friskvårdspeng så väljer du ”massagebehandling” eller ”fritt belopp” i shopen, där ingår automatiskt alla våra olika massageformer (klassisk massage, massageterapeutisk behandling, taktil massage och bindvävsmassage). Vi erbjuder även osteopati, akupunktur och zonterapi/reflexologi.

 • Var finns vi? +

  Vi finns både på Erik Dahlbergsgatan 19 i Vasastaden & Tredje Långgatan 10 i Linnéstaden. Vi har öppet alla dagar i veckan.

 • Har du dina friskvårdspengar hos ActiWay, ePassi, Wellnet, Benify eller Söderberg & Partners? +

  Om du har dina pengar i någon av dessa friskvårdsportaler och de snart brinner inne så ser du nedan hur du går tillväga för att kunna nyttja dessa i ett år framöver genom ett förköp.

  ActiWay: Du mailar ditt namn, personnummer och vilken summa du vill att vi ska dra från ditt friskvårdskonto till kontakt@goteborgsmassage.se så drar vi summan inom ett par dagar och återkommer till dig via mail med en kod laddad med det aktuella beloppet som du sedan kan använda hos oss i ett år framöver. Alla beställningar inkomna senast kl. 12 den 31 dec hinner vi registrera innan årsskiftet.

  ePassi: Du gör själv köpet i ePassi på den summan du önskar och mailar oss därefter till kontakt@goteborgsmassage.se så återkommer vi till dig via mail med en kod laddad med det aktuella beloppet som du sedan kan använda hos oss i ett år framöver.

  Benify, Wellnet eller Söderberg & Partners: Du gör köpet i respektive friskvårdsportal och dina köp gäller då automatiskt en viss tid efteråt. Köp gjorda i Benify och Söderberg & Partners gäller i 1 år och Wellnet i 3 månader.