Djupvågsbehandling(fasciabehandling)

Djupvågsbehandling är en effektiv & skonsam behandling som påverkar kroppens muskler, nervsystem och fascia på ett effektivt men skonsamt sätt.

Behandling sker med ett modernt behandlingsverktyg, optimerat för fasciabehandling. Med 400-1200 harmoniska vibrationer per minut sätts fascian i rörelse. Rörelsen sprids över stora områden vilket ökar rörlighet & avslappning, förbättrar cirkulation & ökar vätskeflödet.

Även mycket smärtsamma områden brukar kunna behandlas med goda resultat. Problem som varit kroniska länge brukar kunna påverkas snabbt och utan jobbiga biverkningar dagen efter.

Behandlingen används bl.a. vid:
Huvudvärk
Migrän
Ryggvärk
Nackont
Muskelspänningar
Tennisarmbåge
Frozen Shoulder

För att du ska få bra effekt är det rekommenderat med en behandlingsserie på minst tre behandlingar för att sedan utvärdera resultatet.

Behandlingen anpassas efter dig som individ och kan ske med eller utan kläder på.

Vad är Fascia?

Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Den står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian. 

Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre. 

Fascia påverkas bl.a. av ålder, genotyp, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.


Djupvågsbehandling erbjuds på vår mottagning i Linnéstaden.
– Boka online i Linnéstaden

Pris Djupvågsbehandling (fasciabehandling):

Första besöket alltid 60 min: 1100 kr

Återbesök, 30 min: 600 kr

Återbesök, 45 min: 750 kr

Återbesök, 60 min: 1100 kr