Massör som ger olika former av behandling i tre bilder ihopklippta till en.

Företagsuppdrag

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med fler duktiga massörer/massageterapeuter till företagsuppdrag. Intresse finns även av naprapater, kiropraktorer, ergonomer, hälsorådgivare m.fl. Vi söker endast välutbildade medarbetare med en gedigen utbildning.

Hyra in sig i våra lokaler

Vill du jobba med oss i våra lokaler i centrala Göteborg? Vi finns i Vasastaden och Linnéstaden. Du hyr ett behandlingsrum en eller flera fasta dagar per vecka och arbetar sedan de tider du själv önskar dessa dagar. I hyran ingår allt som kan tänkas behövas såsom elektriskt höj- och sänkbar bänk, tillbehör, webbokningssystem och kunder. Det är intressant med massörer/massageterapeuter men även med osteopat, akupunktör och liknande.

Är du lyhörd, ambitiös och vill göra skillnad för människors hälsa genom att bidra med din kunskap? Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Kontakta oss då på kontakt@goteborgsmassage.se och berätta lite kort om dig själv och vad du har för utbildning. Nämn även om du är intresserad av företagsuppdrag, hyra in dig i lokal eller både och. Vi återkommer sedan om det finns något ledigt för tillfället och sparar annars din ansökan till längre fram.

Välkommen med din intresseanmälan!