VILL DU ARBETA MED OSS?

Företagsuppdrag
Flera av våra terapeuter har redan fullt med arbete och vi är därför alltid intresserade av att komma i kontakt med fler massörer/massageterapeuter till företagsmassageuppdrag. Intresse finns även av naprapater/kiropraktorer/ergonomer/hälsorådgivare m.fl. Vi söker endast välutbildade medarbetare med en gedigen utbildning.

Hyra in sig i våra lokaler
Vill du jobba med oss i våra lokaler i centrala Göteborg? Vi finns i Vasastaden och Linnéstaden. Man hyr t.ex. en eller flera fasta dagar per vecka och arbetar sedan hur mycket man vill dessa dagar och vilka tider man vill. Vi söker massörer/massageterapeuter, men det är minst lika intressant med jobb för osteopat, akupunktör, naprapat eller liknande.
I hyran ingår allt som kan tänkas behövas såsom elektriskt höj- och sänkbar bänk, bänkpapper, handdukar, webbokningssystem, och även en hel del kunder ända från början.

Vill du göra skillnad för människors hälsa genom att bidra med din kunskap? Är du intresserad av att bli en del av vårt team?
Kontakta oss då på kontakt@goteborgsmassage.se och berätta lite kort om dig själv och vad du har för utbildning. Nämn även om du är intresserad av företagsuppdrag, lokalhyrning eller både och.

Välkommen med din intresseanmälan!
Copyright © 2008-2014 Göteborgs Massage & Rehab. All rights reserved.
Logga av Göteborgs Massage & Rehab.