Massagebehandling utförs på en rygg.
FÖRETAGSMASSAGE / KONTORSMASSAGE

Önskas offert på vår företagsmassage?
Maila kontakt@goteborgsmassage.se eller ring 0739-22 07 24.

> Läs senaste utvärderingen av vår företagsmassage här.

Vi skapar förutsättningar för prestation i företag och organisationer
med resultatinriktade och individanpassade företagsbehandlingar.

Sammanfattning av några fördelar med företagsmassage:

 • Bevisad lönsamhet
 • Det är helt avdragsgillt och förmånsbefriat
 • Ökad effektivitet då stress och smärta minskar och
          koncentrationsförmågan ökar.
 • Minskad sjukfrånvaro och lägre personalkostnader då
          personalen mår bättre. Immunförsvaret stärks.
 • Ni får en välmående personal som känner sig uppskattad
 • Attraktiv arbetsplats
 • Enkelt och tidsbesparande då vi kommer ut till er
 • Personalen förstår den egna kroppens signaler bättre och därmed
          tänker mer på hur de sitter/står i arbetet.
 • Skapar ett skyddsnät som fångar upp problem tidigt och skickar dessa vidare vid behov, vilket sparar pengar både för företaget och de anställda.
 • I kombination med råd från massören minskar risken för framtida skador och belastningsproblem.

Med oss som leverantör av massage på jobbet får ni dessutom:

 • En massör som passar just er, är ni ej helt nöjda så byter vi
 • Ni betalar endast för antalet utnyttjade tider
 • Utvärderingar om behandlingarnas effekt på er personal
 • Välj mellan vanlig bokningslista eller webbokning
 • Vi erbjuder behandlingar i flera städer
 • Regelbunden statistik av nyttjandet om så önskas
 • Vi har med oss allt som behövs, såsom massagebänk, olja, bänkpapper m.m.
 • Endast välutbildade terapeuter med fullständig patient- och ansvarsförsäkring
 • Om massören blir sjuk slipper ni missa er massagedag då ni istället erbjuds en vikarie
 • Vi erbjuder både förebyggande massage och behandlingar mot mer specifika problem såsom musarm och spänningshuvudvärk där även triggerpunktsbehandling, stretch m.m. kan ingå för bästa resultat. Allt ifrån en hårdare, djupgående behandling till en mjukare avslappningsmassage kan fås beroende på individuella behov och egen önskan.
 • Vid behov avslutas våra behandlingar med hemövningar så att den anställde får ännu större möjlighet att må så bra som möjligt.
 • Rabatterad prova-på-dag för att se vad personalen tycker (läs om detta längre ned)

Nedan finns mer djupgående information om vår företagsmassage & kontaktuppgifter.

Konceptet "långtidsfrisk" handlar om att serva sina medarbetare minst lika bra som man sköter datorer, bilar, maskiner och företagets ekonomi.
Ett företags anställda motsvarar en stor del av ett företags kostnader. Ju effektivare de anställda arbetar och ju skickligare de utför sina arbetsuppgifter, desto snabbare har företaget igen sin investering och desto snabbare börjar den anställde att generera vinst.

Referenser
Våra uppdragsgivare är både stora och små företag och organisationer. Vill du få kontakt med några av dem för att se vad de tycker om oss? Kontakta oss i så fall för referenser.

Företagsmassage - avdragsgillt och förmånsbefriat
Massage är en effektivt friskvårdande och rehabiliterande metod. Därför ändrades skattereglerna vid årsskiftet 2003-2004 så att massage nu är helt avdragsgillt och förmånsbefriat i arbetslivet. Arbetsgivaren får erbjuda massage som friskvård utan att detta behöver tas upp som en förmån av den anställde. Det är nu både enklare och förmånligare med kontorsmassage.

Undersökningar om företagsmassage
Problem i rygg, nacke och axlar är den i särklass vanligaste orsaken till långtidssjukfrånvaro idag. 80% av befolkningen får under livet ryggbesvär och om man sedan lägger till även nackar och skuldror lär procenten öka ännu mer. Allra oftast handlar det om muskelrelaterade spänningar, alltså massageterapeutens specialområde. De flesta av dessa besvär kan förebyggas.
Som exempel beräknas, enligt Arbetslivsinstitutet, mer än hälften av alla i Sverige som arbetar med datorer ha regelbundna problem med värk i nacke, skuldror, armar och händer. Många i sådan grad att det påverkar arbetsförmågan och/eller lett till sjukskrivning. Enligt undersökningar säger bl a 93% av de som haft problem att de märkt förbättring genom företagsmassage.
Senaste utvärderingen av företagsmassage på våra kundföretag
Sveriges största undersökning om effekterna av företagsmassage
Undersökning angående ett företags sjukkostnader
Forskningsrapport från Karolinska Institutet
Undersökning av företagskostnad och behandlingsresultat av kund
En hel del forskning om massagens effekter kan ni läsa om under "Frågor & svar". Bl a är det bevisat att massage minskar stress och musklernas spänningsgrad samt ger en ökad koncentrationsförmåga och ett stärkt immunförsvar. Detta i kombination med råd från massören minskar risken för framtida skador och belastningsproblem.

Hur går det vanligtvis till vid massage på jobbet?
En certifierad massör/massageterapeut (som självklart innehar fullständig patient- och ansvarsförsäkring) kommer då, under avtalad tid, ut med behandlingsbänk, handdukar, oljor och allt annat som krävs till ert företag, vanligen några ggr/vecka - 1 gång/månad beroende på era önskemål.
Om ni inte är nöjda med den massör som kommer till er vid första besöket så byter vi självklart tills det att ni är helt nöjda.
Vem som skall få behandling (massage eller massageterapeutisk behandling) när bestäms oftast via en bokningslista (webbokning kan också fås) där personalen får skriva upp sig på lämplig tid. T ex 09.00-09.30, 09.30-10.00 etc.
Typ av behandling och dess längd kommer vi överens om tillsammans. Vanligast brukar dock vara 30 minuters nacke, axlar och ryggbehandling per anställd men detta är naturligtvis beroende på den anställdes problem. Journal förs av massören vid varje besök så att behandlingarna skall bli så effektiva som möjligt och för att enkelt och snabbt se dess resultat om det är så att den anställde har några specifika besvär. Behandlingarna avslutas med stretch- och träningsövningar vid behov.
Om någon även skulle behöva någon annan form av behandling så hänvisas självklart denne vidare av massören om så önskas.
Om terapeuten blir sjuk ersätts denna med en annan terapeut eller, om kunden hellre vill, så bokas det en ny tid.
Innan något mer bestäms så kan vi självklart komma på prova-på-behandlingar ute på ert företag.

Pris och kontaktuppgifter
Priset varierar beroende på det ungefärliga antalet behandlingar ni önskar och hur ofta vi skall besöka er. Kontakta därför Stefan Neldrén, ansvarig på Göteborgs Massage & Rehab:
Enklast på kontakt@goteborgsmassage.se eller 0739-220724 vid frågor eller offert. Lämna ett mobilsvar om han ej nås direkt så återkommer han snarast.
I alla behandlingspriser ingår allt; såsom behandlingsbänk, bänkpapper, handdukar, massageoljor och transport t/r till ert företag. Har ni ett rum så ordnar vi helt enkelt allt annat. Även utvärderingar om behandlingarnas effekt på er personal och hur nöjda de är kan fås kontinuerligt om så önskas.
Prova-på-dag! Gör en snabb utvärdering av vår massage på jobbet och se vad personalen tycker för endast 200:- per behandling.

Övrig friskvård
Vi har även ett stort friskvårdsutbud utöver företagsmassage som erbjuds av vår specialinriktade personal. Här nedan följer ett urval. Kontakta oss på ovan kontaktuppgifter för mer information.

 • Osteopati/Naprapati
 • Ergonomigenomgångar
 • Föreläsningar i bl a kost, träning, hälsa och stresshantering
 • Hälsoprofil/Hälsorådgivning/Hälsocoaching (individuellt eller i grupp)
 • Stegtävling
 • Företagsyoga


Intervju med KY:s styrelseordförande om massage som avdragsgill friskvård på företag
Vår målsättning är att överträffa era förväntningar.
Högsta kvalitet till rätt pris!Copyright © 2008-2014 Göteborgs Massage & Rehab. All rights reserved.
Logga av Göteborgs Massage & Rehab.
Undersökning:
Vad vill du helst ha tillgång till på ditt jobb? Högst upp på listan med hela 53% kommer massage på jobbet, s.k. företagsmassage!
Uppgifter från Vasakronans undersökning Kontorsbarometern